dijous, 10 de maig del 2012

DOSSIER 6: PROJECTE DE MILLORA I


El Pla de millora que, juntament amb la meva companya Maria, portem a terme a l'escoleta a on fem les pràctiques, ha estat proposat des de l'escola. Es tracta d'una millora del moment del dinar i del dormir.
Tant el dinar com el dormir, és a dir les rutines diàries d'alimentació i de son, són dos moments de la vida quotidiana de tot infant, que marquen, sobretot de 0 a 3 anys, tota la resta d'activitats del dia.
En aquesta escola ho saben i ho tenen molt en compte, per això volen millorar aquests dos moments tant vitals.

Ja fa uns dies que ens hi hem posat de valent, em recullit vídeos, en recollirem més; comencem a fer fotografies; hem passat una enquesta a les docents del centre per conèixer la seva opinió i poder tenir propostes que parteixin d'elles; hem cercat bones pràctiques de menjador arreu; etc.
Ara el menjador és així
Dic de menjador i no enomeno la hora de dormir, perquè després de fer un primer recull d'informació, ens hem adonat que el projecte és massa ampli i si volen oferir lo millor possible hauríem d'acotar espais. Si fem els dos espais podem cometre l'error de passar per damunt de tots dos i no arribar al fons de cap. Així li hem plantejat a la directora i ella ens ha retornat la seva aprovació a posar totes les nostres energies en un espai.

També haig de dir, que assistim a un curs que es fa a l'escola cada quinze dies, al qual assisteixen totes les docents, si més no les que poden. Aquest curs està impartit per na Júlia Muñoz, membre del CEP de Menorca, i porta per títol EDUCAR DES DE EL RESPECTE. En aquest curs es té en compte el moment del dinar i se li dóna la importància educativa que té.

Per tant, de material ja en tenim molt, ara ... mans a la obra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada